Kaznena djela krađe

Policija u Hrvatskoj Kostajnici podnijela je kaznenu prijavu zbog krađe protiv nepoznatog počinitelja koji je u vremenu od 11. do 23. listopada kroz otvoreni prozor

Policija u Hrvatskoj Kostajnici podnijela je kaznenu prijavu zbog krađe protiv nepoznatog počinitelja koji je u vremenu od 11. do 23. listopada kroz otvoreni prozor ušao u obiteljsku kuću u Hrvatskoj Dubici te iz nje ukrao LCD televizor.

Kaznena prijava zbog krađe podnesena je i protiv nepoznatog počinitelja koji je u noći s petka na subotu, 23./24. listopada, iz štale u Donjem Vukojevcu, Općina Lekenik, ukrao tele teško oko 130 kilograma.

U ostalim kaznenim djelima krađe policiji u Novskoj prijavljena je krađa prijenosne metalne kase s novcem koju je nepoznati počinitelj ukrao iz nezaključane ladice u trgovini na odmorištu autoceste Novska-sjever, sa šumskog puta u Donjem Vukojevcu, Općina Lekenik, ukradeno je oko deset prostornih metara hrasta i bukve, a s terase ugostiteljskog objekta u Sisku ukraden je bicikl, vrijedan više od 11 tisuća kuna.



Stranica