Sažetak ostalih događaja za proteklih 24 sata

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.



KRIMINALITET

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.
Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Petrinje, a jedno na području Novske.
Počinjene su četiri krađe i po jedno kazneno djelo protuzakonitog lova i prijetnje.

JAVNI RED I MIR

Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Siska i po jedno na području Kutine i Dvora, a u njima je sudjelovalo deset počinitelja. U tri događaja red i mir narušen je fizičkim sukobom, a u jednom vikom i galamom.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Siska, Sunje i Dvora. Optužni prijedlozi podneseni su protiv pet počinitelja, od kojih su tri uhićena.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, dvije na području Kutine i po jedna na području Siska, Petrinje i Gline, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena. U jednoj nesreći utvrđena je alkoholiziranost sudionika, a u njoj je nastala samo materijalna šteta.

Rezultati akcije dobrovoljnog davanja krvi

Jučer, 18. studenog u prostorijama Policijske postaje Sisak, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Sisak provedena je akcija dobrovoljnog davanja krvi djelatnika policijske uprave. Akciji se odazvalo 57 djelatnika od kojih je njih 54 dalo krv.

Stranica