Provale u osobne automobile

U petak, 11. prosinca, u poslijepodnevnim satima, na parkiralištu mjesnog groblja u Popovači, počinjena je teška krađa provaljivanjem u parkirani osobni automobil

U petak, 11. prosinca, u poslijepodnevnim satima, na parkiralištu mjesnog groblja u Popovači, počinjena je teška krađa provaljivanjem u parkirani osobni automobil kutinskih registracijskih oznaka, vlasništvo 39-godišnjakinje s područja Popovače.
Naime, nepoznata je osoba razbila staklo na vratima njenog automobila te kroz nastali otvor sa sjedišta otuđila torbicu u kojoj se nalazio mobitel i novčanik, osobni dokumenti, bankovna kartica i manji novčani iznos. 

Teška krađa provaljivanjem u osobni automobil zabilježena je i u Zagrebačkoj ulici u mjestu Sela, Grad Sisak, počinjena također u petak, 11. prosinca u poslijepodnevnim satima. Nepoznati počinitelj razbio je staklo na parkiranom osobnom automobilu sisačkih registracijskih oznaka te otuđio torbu u kojoj se nalazio novčanik s manjim novčanim iznosom, bankovna kartica i osobni dokumenti, mobitel i drugi predmeti koje je 31-godišnjakinja sa sisačkog područja ostavila na vidnom mjestu u automobilu.


Stranica