Tri žene krale po trgovinama u Sisku

Policijski službenici Policijske postaje Sisak dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri hrvatske državljanke s područja Ivanić Grada u dobi od 25, 32 i 37 godina, zbog

Policijski službenici Policijske postaje Sisak dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri hrvatske državljanke s područja Ivanić Grada u dobi od 25, 32 i 37 godina, zbog osnovane sumnje da su počinile kaznena djela krađe u osam trgovina u Sisku.    

U srijedu, 9. prosinca oko 18 sati, prilikom provođenja mjera i radnji na suzbijanju kaznenih djela, policijski službenici Interventne jedinice policije Sisak u Sisku su zaustavili osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala osumnjičena 25-godišnjakinja, dok su ostale dvije osumnjičene u automobilu bile putnice.

Izvršenim pregledom vozila uočena je veća količina prehrambenih i tekstilnih proizvoda za koje one nisu posjedovale nikakve račune te su zbog sumnje u kazneno djelo krađe prepraćene u Policijsku postaju Sisak.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su osumnjičene tijekom tog poslijepodneva iz osam trgovina u Sisku ukrale navedene predmete, pričinivši tim krađama, kako u kojoj trgovini, materijalnu štetu od 100 do 650 kuna, čime je ukupna materijalna šteta svih krađa iznosila oko 3 000 kuna.

Ukradeni predmeti od njih su oduzeti i vraćeni odgovornim osobama u oštećenim trgovinama, kojima su i ustupljeni podaci o počiniteljicama ovih kaznenih djela poradi eventualnog pokretanja privatne tužbe.


Stranica