Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata   

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, tri na području Siska, dva na području Novske, a po jedno na području Sunje, Petrinje i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je šest krađa, tri teške krađe, dvije prijetnje i po jedno kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora, prijevare i uništenja i oštećenja tuđe stvari.

JAVNI RED I MIR

Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Siska i po jedno na području Petrinje, Kutine i Gvozda, a u njima je sudjelovalo sedam počinitelja.

U tri događaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, pri čemu je u jednom od njih optužni prijedlog podnesen i protiv konobarice u ugostiteljskom objektu koja je točila alkoholna pića osobi pod utjecajem alkohola.

Zabilježen je i po jedan slučaj držanja životinja bez nadzora te glasne reprodukcije glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u šest slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, tri počinjena na području Siska i po jedan na području Gvozda, Sunje i Petrinje.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv devet počinitelja, od kojih su dva uhićena i dovedena na prekršajni sud, a dva su zbog opasnosti da će nastaviti s daljnjim činjenjem prekršaja zadržana u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, četiri na području Siska i po jedna na području Kutine, Petrinje i Hrvatske Kostajnice.

U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama tri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta.

U nesrećama nije utvrđena alkoholiziranost sudionika.



Stranica