Napao suprugu pa razbio automobil

U večernjim satima 24. prosinca u mjestu Mošćenica, Grad Petrinja, 27-godišnji vidno alkoholizirani bosanskohercegovački državljanin verbalno je napao svoju

U večernjim satima 24. prosinca u mjestu Mošćenica, Grad Petrinja, 27-godišnji vidno alkoholizirani bosanskohercegovački državljanin, sa statusom na privremenom boravku u Hrvatskoj, verbalno je napao svoju 25-godišnju suprugu te joj iz ruku uzeo njihovo dijete, s kojim je sjeo u osobni automobil njegovog punca.

Nakon što mu je supruga uzela dijete udario ju je šakom u predjelu glave, a potom izašao iz vozila i rukama razbio prednje i bočno vjetrobransko staklo na automobilu, pri čemu se lakše ozlijedio.

Počinitelj je uhićen te je uz optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji doveden na Prekršajni sud u Petrinji gdje mu je određeno zadržavanje u Zatvoru u Sisku u trajanju od 15 dana. 

Protiv njega je također podnesena i kaznena prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari te optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem.



Stranica