Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata   

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po četiri na području Kutine i Petrinje, a po jedno na području Dvora, Gvozda i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je pet prijetnji, četiri krađe, tri teške krađe, po dva uništenja i oštećenja tuđe stvari i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osuda te po jedno kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora i samovlasti.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Siska i po jedno na području Petrinje i Gline, a u njima je sudjelovalo pet počinitelja.

U tri događaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a u jednom je uslijedio fizički sukob.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, tri počinjena na području Kutine i jedan na području Siska.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv sedam počinitelja, od kojih su četiri uhićena i dovedena na prekršajni sud, a jedan je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, po tri na području Kutine i Siska te po jedna na području Petrinje i Novske, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

U nesrećama nije utvrđena alkoholiziranost sudionika, a za dvojicom sudionika koji su pobjegli s mjesta prometne nesreće još se traga.



Stranica