Vlasnik ugost. objekta istukao svoju zaposlenicu

Postupajući po dojavi i saznanjima do kojih su policijski službenici došli da je 33-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta u Topuskom lakše ozlijedio svoju zaposlenicu

Postupajući po dojavi i saznanjima do kojih su policijski službenici došli da je 33-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta u Topuskom lakše ozlijedio svoju zaposlenicu, policijski službenici Policijske postaje Gvozd nad njim su proveli kriminalističko istraživanje i utvrdili istinitost ove dojave.

Naime, utvrđeno je da je u noći 9. prosinca prošle godine, van radnog vremena i bez nazočnosti drugih osoba, on u zaključanom ugostiteljskom objektu, a potom i u svom osobnom automobilu više puta šakom u glavu udario svoju 20-godišnju zaposlenicu.

Oštećena je zatražila liječničku pomoć u Domu zdravlja Gvozd gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede za koje je ona navela da ih je zadobila uslijed pada.

Prema prikupljenim saznanjima utvrđeno je da se počinitelj i ranije slično ponašao prema oštećenoj, a što ona u strahu da ne izgubi posao nije željela prijaviti policiji.

Istoj su ustupljeni podaci o počinitelju radi podnošenja privatne tužbe zbog kaznenog djela nanošenja tjelesne ozljede, a policija o ovom događaju podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku na daljnju meritornu odluku.



Stranica