Ostali događaji – sažetak

U vremenu od 5. do 7. siječnja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla dva dana  

KRIMINALITET                                                                

U vremenu od 5. do 7. siječnja na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Po pet kaznenih djela počinjeno je na području Kutine i Siska, po dva na području Novske, Petrinje i Dvora, a po jedno na području Sunje i Gvozda.

Počinjeno je sedam krađa, po tri prijetnje i utaje te po jedno kazneno djelo teške krađe, nasilničkog ponašanja u obitelji, tjelesne ozljede, uništenja i oštećenja tuđe stvari i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno u ugostiteljskom objektu na području Kutine od strane alkoholiziranog 47-godišnjeg muškarca koji je verbalno, a potom i fizički napao 55-godišnjaka.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u šest slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, četiri počinjena na području Siska i dva na području Kutine.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv sedam počinitelja, od kojih je pet uhićeno i dovedeno na prekršajni sud, jedan je zadržan u policijskoj postaji, a jedan je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, tri na području Siska, po dvije na području Kutine i Petrinje te jedna na području Gvozda.

U dvije nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je u šest nesreća nastala samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći, koja je za posljedicu imala samo materijalnu štetu, utvrđena je alkoholiziranost počinitelja.



Stranica