Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata   

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, a po jedno na području Dvora, Siska, Hrvatske Kostajnice, Gline i Petrinje.

Počinjene su četiri krađe i po jedno kazneno djelo teške krađe, zlouporabe droga, prijetnje, tjelesne ozljede i uništenja i oštećenja tuđe stvari.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena verbalnim i fizičkim sukobom dvojice mlađih muškaraca na ulici u Sisku te vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskih službenika pri obavljanju službene dužnosti na ulici u Petrinji.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv tri počinitelja, od kojih su dva zbog opasnosti od daljnjeg činjenja prekršaja zadržana u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u sedam slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, tri počinjena na području Siska, dva na području Dvora i po jedan na području Kutine i Petrinje.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv devet počinitelja, od kojih je pet uhićeno i dovedeno na prekršajni sud, a dva su zadržana u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, tri na području Siska, a po dvije na području Kutine i Petrinje.

U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama četiri osobe su lakše ozlijeđene, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta.

Tri sudionika bila su u alkoholiziranom stanju, a dvojica sudionika koja su pobjegla s mjesta događaja prometnih nesreća naknadno su pronađena.



Stranica