Pojačane mjere preko vikenda

Slika PU_SiM/vijesti/rotaciona.jpg

Poradi obilježavanja dana Sv. Vinka, jednog od vinogradarskih blagdana uz koji je propisano i vršenje obreda u vinogradima, djelatnici policije na području


Foto:
 Ilustracija

Poradi obilježavanja dana Sv. Vinka, jednog od vinogradarskih blagdana uz koji je propisano i vršenje obreda u vinogradima, djelatnici policije na području cijele Policijske uprave u dane ovoga vikenda provoditi će pojačane mjere u prometu.

Tijekom prošlogodišnjeg vikenda u vrijeme proslave ovog blagdana na prometnicama naše Policijske uprave evidentirane su 22 prometne nesreće u kojima je jedna osoba smrtno stradala, deset osoba je lakše ozlijeđeno, a u šest nesreća evidentiran je alkohol !

Poučeni prošlogodišnjim iskustvom, tijekom nastupajućeg vikenda (petak/subota i subota/nedjelja) u kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima poduzimati će se pojačane aktivnosti u prometu usmjerene naročito na sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i nepoštivanja dozvoljene brzine kretanja, ali i nepoštovanja svih ostalih prometnih propisa.



Stranica