Ostali događaji - sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji.



KRIMINALITET                                                                 

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, dva na području Hrvatske Kostajnice, a jedno na području Kutine.

Počinjene su četiri krađe te po jedna teška krađa, izbjegavanje carinskog nadzora i izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno od 35-godišnjeg muškarca koji je vikao te fizički napao zaposlenicu trgovačkog centra u Sisku. Počinitelj je prijavljen zbog naročito drskog ponašanja.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u pet slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena u Petrinji, a po jedan na području Siska, Gvozda i Gline. Optužni prijedlozi podneseni su protiv šest počinitelja, od kojih su četiri uhićena i dovedena na prekršajni sud, a jedan je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, po dvije na području Siska Kutine te po jedna na području Novske i Gline, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena. U jednoj nesreći, koja je za posljedicu imala samo materijalnu štetu, utvrđena je alkoholiziranost sudionika.



Stranica