Lažno prijavio kazneno djelo

U utorak, 16. veljače oko podneva u Policijskoj postaji Kutina 21-godišnjak iz Popovače prijavio je da je na njegovu štetu počinjeno kazneno djelo oduzimanja tuđe pokretne stvari

U utorak, 16. veljače oko podneva u Policijskoj postaji Kutina 21-godišnjak iz Popovače prijavio je da je na njegovu štetu počinjeno kazneno djelo oduzimanja tuđe pokretne stvari.

U zaprimljenoj kaznenoj prijavi je naveo kako je u noći 16. veljače, između 1 i 2 sata svojim osobnim automobilom u Sisačkoj ulici u Popovači povezao nepoznatog muškarca, koji ga je nakon stotinjak metara nasilno izbacio iz automobila te nastavio vožnju, da bi nedaleko od mjesta na kojem ga je izbacio automobilom udario u ogradu, a potom pobjegao iz vozila u nepoznatom smjeru. Vlasnik je nakon toga automobil prevezao do svog dvorišta.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem i očevidom utvrđeno je da je 21-godišnjak lažno prijavio ovo kazneno djela, odnosno da je sam izazvao prometnu nesreću i pobjegao s mjesta događaja.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela, a prijavljen je i zbog počinjenih prometnih prekršaja.



Stranica