Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata   
 
KRIMINALITET  

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, po dva na području Kutine i Novske, a po jedno na području Petrinje, Gline i Sunje.

Počinjene su četiri krađe te po jedno kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti, teške krađe, prijevare, uništenja i oštećenja tuđe stvari, lažnog prijavljivanja kaznenog djela, prijetnje i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena u Novskoj, Topuskom i Sisku, a u njima je sudjelovalo šest počinitelja.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv dvojice muškaraca koji su se verbalno i fizički sukobili na dvorištu u Novskoj, te protiv dvojice alkoholiziranih muškaraca koji su vikali i galamili u ugostiteljskim objektima u Topuskom i Sisku. Prijavljene su i dvije konobarice koje su osobama pod utjecajem alkohola posluživale alkoholna pića.

Jedan od alkoholiziranih počinitelja je zbog opasnosti da će nastaviti s daljnjim činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policiji nisu prijavljeni slučajevi nasilničkog ponašanja u obitelji.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće.

U prometnoj nesreći koja se dogodila na području Kutine jedna je osoba smrtno stradala, a u dvije nesreće koje su se dogodile na području Hrvatske Kostajnice jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Pod utjecajem alkohola bio je jedan sudionik, a bjegova s mjesta događaja prometnih nesreća nije bilo. 



Stranica