Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata   

KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Kutine, po dva na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice, a po jedno na području Novske, Gvozda i Gline.

Počinjeno je pet krađa, četiri prijetnje, dva izbjegavanja carinskog nadzora i po jedno kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti, prijevare, uništenja i oštećenja tuđe stvari i tjelesne ozljede.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na području Općine Dvor. Optužni prijedlog podnesen je protiv vlasnika koji svog psa nije držao pod nadzorom te je pas pokušao napasti prolaznicu.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u šest slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, tri na području Kutine, dva na području Siska i jedan na području Sunje, a u njima je sudjelovalo devet počinitelja.

Četiri počinitelja su uhićena i dovedena na prekršajni sud, a dva su temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezena na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, po jedna na području Siska i Kutine, a u njima je nastala samo materijalna šteta.

U nesrećama nisu sudjelovali alkoholizirani vozači.



Stranica