Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Novske, po četiri na području Kutine i Siska, tri na području Dvora, a jedno na području Gline.

Počinjene su po tri teške krađe, krađe i prijetnje, dvije zlouporabe opojnih droga te po jedno kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude, izbjegavanja carinskog nadzora, uništenja i oštećenja tuđe stvari, prijevare, povrede dužnosti uzdržavanja, teške tjelesne ozljede i zlouporabe položaja i ovlasti.

JAVNI RED I MIR 

Proteklog dana nisu prijavljeni slučajevi narušavanja javnog reda i mira.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policiji nisu prijavljeni slučajevi nasilničkog ponašanja u obitelji.

PROMET

Na prometnicama se dogodila jedna prometna nesreća, počinjena noćas, 25. veljače pola sata nakon ponoći u Petrinji gdje je 26-godišnji vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola od 1,21 g/kg, uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste i udario u reklamni pano, a potom u stablo.

Nakon toga se automobilom udaljio s mjesta nesreće, ali su ga policijski službenici ubrzo pronašli te protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prometnih prekršaja.



Stranica