Razbojništvo u Sisku

Slika PU_SiM/vijesti/autopolhauba.jpg

U subotu, 27. veljače oko 20 sati u ulici Marijana Cvetkovića u Sisku, u prostorijama benzinske postaje, nepoznati počinitelj je počinio razbojništvo


Foto:  Ilustracija
 

U subotu, 27. veljače oko 20 sati u ulici Marijana Cvetkovića u Sisku, u prostorijama benzinske postaje, nepoznati počinitelj je počinio razbojništvo.

Nakon ulaska u prostoriju benzinske postaje počinitelj je djelatnika benzinske, koji je bio sam, najprije udario u predjelu glave, a potom uz prijetnju pištoljem od njega zatražio novac, koji mu je djelatnik iz straha za vlastiti život i dao.

Počinitelj je potom djelatnika odveo u prostoriju toaleta te ga sprejem poprskao po očima, nakon čega je zaključao vrata toaleta i udaljio se u nepoznatom smjeru, a djelatnici policije su odmah po saznanju za ovo razbojništvo poduzeli operativno-taktičke mjere i radnje traganja za počiniteljem

Počinitelj ovog razbojništva muškarac je visine oko 175 cm, jače tjelesne građe, a bio je odjeven u tamniju jaknu, dok je na glavi imao crnu kapu s prorezima za oči i navučenu kapuljaču te je nosio svjetlo plavi ruksak.

 

Molimo građane koji imaju korisne informacije ili saznanja o ovom razbojništvu da ih dojave policiji, osobno u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na telefon 92.



Stranica