Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih su deset počinili nepoznati počinitelji.

Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po četiri na području Kutine i Novske, a po jedno na području Sunje i Petrinje.

Počinjeno je devet krađa, dva nedozvoljena posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari i po jedno kazneno djelo prijetnje, uništenja i oštećenja tuđe stvari, zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe, protuzakonitog lova, zlouporabe opojnih droga i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena fizičkim sukobom u ugostiteljskom objektu u Glini te vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskih službenika pri obavljanju službene dužnosti u Sisku.

Jedan je alkoholizirani počinitelj zbog opasnosti da će nastaviti s daljnjim činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Novske, Sunje, Siska i Petrinje, a u njima je sudjelovalo šest počinitelja.

Jedan je počinitelj uhićen i doveden na prekršajni sud, a jedan je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, po jedna na području Kutine i Gline, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena. U obje nesreće utvrđena je alkoholiziranost sudionika.



Stranica