Teške krađe

U noći s ponedjeljka na utorak, 22./23. ožujka, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u ulici Silvija Strahimira Kranjčevića u Sisku te iz njega ukrao novac i

U noći s ponedjeljka na utorak, 22./23. ožujka, nepoznati počinitelj je provalio u  ugostiteljski objekt u ulici Silvija Strahimira Kranjčevića u Sisku te iz njega ukrao novac i dvije šteke cigareta. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, a policija nastavlja rad na njegovom pronalasku. Teška krađa u istom ugostiteljskom objektu zabilježena je i u vremenu od 6. do 10. ožujka kada je iz njega nepoznati počinitelj također ukrao novac te alkoholna pića i cigarete.

Policijski službenici Policijske postaje Sisak tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u noći 12./13. ožujka iz prostorija kluba u Perivoju Viktorovac u Sisku ukrao prijenosno računalo.

Teška krađa u pokušaju zabilježena je u Kolodvorskoj ulici u Kutini gdje je u noći 19./20. ožujka nepoznati počinitelj nasilno otvorio ulazna vrata robne kuće i ušao u međuprostor do drugih vrata, nakon čega je odustao od daljnjeg izvršenja kaznenog djela.

Stranica