Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po dva na području Gvozda i Petrinje te po jedno na području Gline, Dvora i Sunje.

Počinjene su tri teške krađe, dvije krađe i po jedna teška tjelesna ozljeda, krivotvorenje isprava, tjelesna ozljeda, povreda dužnosti uzdržavanja, izbjegavanje carinskog nadzora, nedozvoljena trgovina i izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno fizičkim napadom u Sisku.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Siska i Gline, a u njima je sudjelovalo troje počinitelja.

Jedan je alkoholizirani počinitelj uhićen i doveden na prekršajni sud. 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće i to tri na području Siska i jedna na kutinskom području.

U jednoj nesreći teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobio je biciklist, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.

Alkoholiziranih sudionika nije bilo, a za jednim sudionikom koji je pobjegao s mjesta događaja prometne nesreće još se traga.



Stranica