Teške krađe i krađe

S nedjelje na ponedjeljak, 2./3. svibnja u ulici Ivana Fistrovića u Sisku nepoznati počinitelj je otključao prtljažnik osobnog automobila i ukrao autoradio CD i ručni sat

S nedjelje na ponedjeljak, 2./3. svibnja u ulici Ivana Fistrovića u Sisku nepoznati počinitelj je otključao prtljažnik osobnog automobila i ukrao autoradio CD i ručni sat. Od oštećenog vlasnika automobila zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a djelatnici policije tragaju za počiniteljem.

Policija u Petrinji podnijela je kaznenu prijavu zbog teške krađe u pokušaju protiv nepoznatog počinitelja koji je u noći s ponedjeljka na utorak, 3./4. svibnja nasilno otvorio vrata na skladištu trgovine u ulici J. Nemeca u Petrinji, nakon čega je odustao od daljnjeg izvršenja kaznenog djela.

Teška krađa u pokušaju zabilježena je i u Potoku, Općina Popovača, gdje je jučer, 4. svibnja u prijepodnevnim satima nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću te u njoj ispremetao stvari, ali nije ništa ukrao.

U kaznenim djelima krađe policiji u Sisku prijavljene su krađe dva bicikla, a u ugostiteljskom objektu u Kutini ukradena je muška jakna u kojoj se nalazio mobitel i sunčane naočale.

Stranica