Teške krađe

U noći sa subote na nedjelju, 8./9. svibnja provaljeno je u trgovinu mješovitom robom u Žitnoj ulici u Sisku i ukraden novac iz otključane registarske kase

 U noći sa subote na nedjelju, 8./9. svibnja provaljeno je u trgovinu mješovitom robom u Žitnoj ulici u Sisku i ukraden novac iz otključane registarske kase. Protiv nepoznatog počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, a policija traga za njim.

Teška krađa zabilježena je i u Popovači gdje je proteklih desetak dana nepoznati počinitelj provalio u uredske prostorije popovačkog poduzeća gdje je demontirao i ukrao plinski bojler, vrijedan oko šest tisuća kuna. Od odgovorne osobe oštećenog poduzeća zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe.

Zabilježena su i dva pokušaja teških krađa, počinjena u Sisku i na području Općine Topusko. U subotu, 8. svibnja u jutarnjim satima nepoznati počinitelj je nasilno otvorio podrumska vrata na napuštenoj kući u mjestu Perna, Općina Topusko, a kada ga je u tome zatekla mještanka udaljio se vozilom u nepoznatom pravcu, a da nije ništa ukrao. Neutvrđenog dana protekla dva tjedna nepoznati počinitelj je provalio vrata na stanu u ulici Hrvatskih domobrana u Sisku, ispremetao stvari, ali po izjavi vlasnice ništa nije ukrao.

Stranica