Teške krađe

Policija u Kutini traga za nepoznatim počiniteljem koji je u ponedjeljak, 17. svibnja u noćnim satima na nasipu rijeke Pakre u mjestu Janja Lipa, s mjerne stanice vlasništvo

Policija u Kutini traga za nepoznatim počiniteljem koji je u ponedjeljak, 17. svibnja u noćnim satima na nasipu rijeke Pakre u mjestu Janja Lipa, s mjerne stanice vlasništvo javnog poduzeća, demontirao i ukrao dvije solarne ćelije i UKV antenu, čija se vrijednost procjenjuje na oko osam tisuća kuna. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U ponedjeljak, 17. svibnja u poslijepodnevnim satima u Lijevom Trebarjevu, Općina Martinska Ves, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću i ukrao trimer i motornu pilu. Od oštećene vlasnice kuće zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe.

Teška krađa zabilježena je i u Donjoj Gračenici, Općina Popovača, gdje je u noći s ponedjeljka na utorak nepoznati počinitelj nasilno otvorio ormarić za povrat novina i kruha, postavljen uz trgovinu mješovite robe, te ukrao nekoliko novina i tridesetak komada starog kruha.  


Stranica