Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska počinjeno je šest kaznenih djela, na području Kutine pet, a po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Novske, Petrinje i Gvozda.

Počinjeno je pet krađa, po tri teške krađe i prijetnje, dva izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osuda te jedno kazneno djelo povrede dužnosti uzdržavanja.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Jasenovca te po jedan na području Kutine i Novske, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja, od kojih tri pod utjecajem alkohola.

U tri događaja javni red i mir narušen je galamom, a zabilježen je i jedan slučaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Popovače i Hrvatske Kostajnice, a u njima su sudjelovala dva alkoholizirana počinitelja koja su uhićena i dovedena na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo devet prometnih nesreća, tri na području Novske, dvije na području Siska i po jedna na području Kutine, Petrinje, Dvora i Gvozda.

U tri nesreće s ozlijeđenim osobama tri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u šest nesreća nastala samo materijalna šteta.

Također u tri nesreće sudjelovali su alkoholizirani vozači, a tri vozača su pobjegla s mjesta nesreće te je jedan naknadno pronađen, dok se za dvojicom još uvijek traga.



Stranica