Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je sedam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Tri kaznena djela počinjena su na području Siska, a po jedno na području Kutine, Dvora, Gvozda i Hrvatske Kostajnice.

Počinjene su tri krađe, dva izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude te po jedna teška krađa i utaja.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena vikom i svađom na ulici i u trgovini u Sisku, a u njima je sudjelovalo dvoje počinitelja.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom na području Petrinje, a u njemu je sudjelovalo troje ukućana, od kojih je jedan uhićen i doveden na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama se dogodila jedna prometna nesreća i to na području Petrinje gdje je lakše ozlijeđen 24-godišnji vozač osobnog automobila, koji je uslijed neprilagođene brzine i pod utjecajem alkohola od 1,13 g/kg izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika i udario u stup javne rasvjete na kojem nije nastala materijalna šteta



Stranica