Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, četiri na području Kutine, a po jedno na području Petrinje, Gline i Gvozda.

Počinjeno je deset krađa, dvije prijetnje i jedno kazneno djelo povrede dužnosti uzdržavanja.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, oba počinjena na području Novske, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja.

U jednom događaju javni red i mir narušen je verbalnim i fizičkim sukobom dvojice muškaraca na ulici u Novskoj, a u drugom narušavanju vikom i međusobnim vrijeđanjem dvojice muškaraca na ulici u Rajiću, pri čemu je jedan od njih bio pod utjecajem alkohola od 1,19 g/kg.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena u Petrinji i Kutini.

Optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja podnesen je protiv muškarca koji je u obiteljskoj kući u Petrinji, pod utjecajem alkohola od 2,14 g/kg, verbalno napadao suprugu u nazočnosti maloljetnice i njihovog djeteta. Muškarac koji se u obiteljskoj kući u Kutini nasilnički ponašao prema supruzi uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, dvije na području Siska te po jedna na području Kutine, Dvora i Petrinje, a u njima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

U nesrećama nisu sudjelovali vozači pod utjecajem alkohola. Dva vozača pobjegla su s mjesta nesreće te policija traga za njima.



Stranica