Teške krađe i krađe

Kaznena prijava zbog teške krađe podnesena je protiv nepoznatog počinitelja koji je neutvrđenog dana u protekla dva mjeseca iz kuće u Bročicama, Grad Novska, nakon što je

Kaznena prijava zbog teške krađe podnesena je protiv nepoznatog počinitelja koji je neutvrđenog dana u protekla dva mjeseca iz kuće u Bročicama, Grad Novska, nakon što je ispremetao stvari u svim prostorijama, ukrao kameru i mobitel.

Policija u Glini traga za nepoznatim počiniteljem koji je sa subote na nedjelju, 22./23. svibnja provalio u skladište poduzeća u Glini i ukrao 22 metra industrijskog kabla za struju, veće materijalne vrijednosti.

U Petrinji je zabilježen pokušaj teške krađe, počinjen od nepoznatog počinitelja koji je u nedjelju tijekom noći provalio u ugostiteljski objekt u Radićevoj ulici, ali nije ništa ukrao.

Proteklog vikenda policiji u Sisku i Kutini prijavljene su krađe dva neregistrirana mopeda, iz ženske torbice u ugostiteljskom objektu u Sisku ukraden je mobitel, a iz novčanika kojeg je vlasnica ostavila bez nadzora na svom radnom mjestu u kancelariji u Novskoj, ukraden je mali novčani iznos.

Stranica