Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska počinjeno je pet kaznenih djela, na području Gvozda i Petrinje po tri, na području Kutine dva, dok je jedno kazneno djelo počinjeno na području Hrvatske Kostajnice, Gline, Novske i Sunje.

Počinjeno je šest teških krađa, četiri krađe, tri prijetnje, dva krivotvorenja isprava i po jedno kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari i prijevare.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno svađom i vikom dvojice muškaraca na području Općine Donji Kukuruzari.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom na području Sunje gdje su se verbalno i fizički sukobili supružnici u prisustvu troje djece. Suprug, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,7 g/kg, uhićen je i doveden na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, četiri na području Siska, dvije na području Gline i jedna na području Kutine, a u njima je teške tjelesne ozljede, koje nisu opasne po život, zadobio 44-godišnji vozač neregistriranog mopeda koji je nad njim izgubio nadzor i pao na kolnik. Ostale nesreće za posljedicu su imale samo materijalnu štetu.

U nesrećama nisu sudjelovali alkoholizirani vozači. Četiri vozača su pobjegla s mjesta nesreće, tri su naknadno pronađena, a za jednim se još traga. 



Stranica