Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Tri kaznena djela počinjena su na području Kutine, po dva na području Siska i Petrinje, a po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Novske i Gline.

Počinjene su po tri teške krađe i krađe te po jedno kazneno djelo tjelesne ozljede, zlouporabe opojnih droga i pronevjere.

JAVNI RED I MIR 
Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Kutine, Petrinje i Sunje, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja.

Na području Kutine javni red i mir narušen je svađom i fizičkim sukobom dvojice muškaraca, na području Petrinje galamom i svađom, a na području Sunje puštanjem preglasne glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI
Policiji nisu prijavljeni slučajevi nasilničkog ponašanja u obitelji.

PROMET
Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća i to četiri na području Siska, dvije na području Kutine te po jedna na području Novske i Hrvatske Kostajnice. 

U tri nesreće lakše su ozlijeđene tri osobe i to dva vozača osobnih automobila i jedna putnica, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta.

U dvije prometne nesreće, koje su za posljedicu imale samo materijalnu štetu, utvrđena je alkoholiziranost dvojice sudionika i to u koncentracijama od 0,71 i 2,10 g/kg, a bjegova s mjesta prometnih nesreća nije bilo.



Stranica