Teške krađe provaljivanjem

U vremenu od 1. do 5. lipnja nepoznati počinitelj je u Petrinji provalio u kuću 50-godišnjeg vlasnika i ukrao motorne škare za živicu i dvije motorne pile te oko 40 metara

U vremenu od 1. do 5. lipnja nepoznati počinitelj je u Petrinji provalio u kuću 50-godišnjeg vlasnika i ukrao motorne škare za živicu i dvije motorne pile te oko 40 metara postavljenih bakrenih cijevi za centralno grijanje. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, a djelatnici policije tragaju za njim.

Policija u Kutini traga za nepoznatim počiniteljem koji je proteklog tjedna, od 1. do 4. lipnja provalio u obiteljsku kuću u Voloderu, Općina Popovača iz koje je demontirao i ukrao pet radijatora, oko 56 metara postavljenih bakrenih cijevi za centralno grijanje i televizor. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U noći s četvrtka na petak, 3./4. lipnja nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil, parkiran u dvorištu obiteljske kuće u Gornjoj Gračenici, Općina Popovača, i ukrao mobitel. Teška krađa zabilježena je i u Petrinji gdje je u noći s petka na subotu provaljeno u ugostiteljski objekt i ukradeno pet boca alkoholnih pića, te na području Velike Ludine gdje je iz zaključane vikendice ukradena motorna pila.

Stranica