Otkriveni počinitelji teških krađa

Slika PU_SiM/vijesti/autopolhauba.jpg

Zbog sumnje da su počinili više teških krađa na petrinjskom području, Policijski službenici Policijske postaje Petrinja proveli su jučer, 17. lipnja kriminalističko istraživanje…


Foto:  Ilustracija

Zbog sumnje da su počinili više teških krađa na petrinjskom području, Policijski službenici Policijske postaje Petrinja proveli su jučer, 17. lipnja kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim Petrinjcem i maloljetnim državljaninom Bosne i Hercegovine.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su početkom lipnja u dva navrata provalili u obiteljsku kuću i radionicu u ulici Petra Zrinskog u Petrinji i ukrali dvije motorne pile, škare za živicu, 40 metara bakrenih cijevi za centralno grijanje, vanbrodski motor i brusilicu, pričinivši 50-godišnjem vlasniku veću materijalnu štetu.

Također je utvrđeno da su početkom lipnja provalili i u obiteljsku kuću u Šulekovoj ulici u Petrinji, čiji vlasnik živi na području Dvora, te ukrali perilicu za rublje, bojler, cijevi za centralno grijanje i razni alat.

Izvršenim pretragama dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima, a zbog ovih teških krađa protiv obojice su podnesene kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.

 

Stranica