Sažetak ostalih događaja

U protekla dva dana na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 20 kaznenih djela, od kojih su 13 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla dva dana

KRIMINALITET

U protekla dva dana na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 20 kaznenih djela, od kojih su 13 počinili nepoznati počinitelji.

Devet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, četiri na području Kutine, tri na području Gline, dva na području Gvozda te po jedno na području Sunje i Petrinje.

Počinjeno je sedam krađa, pet teških krađa, tri uništenja i oštećenja tuđe stvari, dvije prijevare i po jedno kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude, prijetnje i tjelesne ozljede.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na ulici u Glini gdje je 59-godišnji muškarac vikao i galamio na prolaznika.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom u obiteljskoj kući u Sisku gdje je 47-godišnji muškarac verbalno i fizički napao ukućane.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 14 prometnih nesreća i to pet na području Siska, četiri na području Kutine, dvije na području Novske te po jedna na području Dvora, Gvozda i Hrvatske Kostajnice.

U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama, teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobile su tri osobe, a jedna je osoba lakše ozlijeđena. U 12 prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta.

Pod utjecajem alkohola bila su tri sudionika, a od tri vozača koja su pobjegla s mjesta prometne nesreće, dva su naknadno pronađena, a za jednim se još traga.



Stranica