U prometnim nesrećama teško ozlijeđen motociklist i djevojčica

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 28. lipnja oko 9.30 sati na nenaseljenoj cesti u Nebojanu Grad Petrinja, teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobio je vozač motocikla koji je, upravljajući motociklom neprilagođenom brzinom

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 28. lipnja oko 9.30 sati na nenaseljenoj cesti u Nebojanu Grad Petrinja, teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobio je vozač motocikla koji je, upravljajući motociklom neprilagođenom brzinom, udario u srnu koja je istrčala iz lovnog područja na cestu. Uslijed udara vozač je pao s motocikla i ozlijedio se.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17 sati u Prelošćici, Grad Sisak, teško je ozlijeđena sedmogodišnja djevojčica koja je vozila bicikl bez korištenja zaštitne kacige. U njen je bicikl, dok je nepropisno skretala ulijevo bez davanja znaka rukom, udario osobni automobil kojim je u istom smjeru, brzinom neprilagođenom gustoći prometa, upravljao 24-godišnji vozač. Uslijed udara djevojčica je pala na kolnik i zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život. Protiv vozača automobila slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Stranica