Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, a po jedno na području Siska, Gvozda i Gline.

Počinjeno je pet krađa te po jedno kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, ovjerovljivanje neistinitog sadržaja i izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri slučaja narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Novske, Siska i Gvozda, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja.

U dva događaja javni red i mir narušen je verbalnim i fizičkim sukobom, a u jednom događaju vikom te vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskih službenika pri obavljanju službene dužnosti.

Jedan alkoholizirani počinitelj je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policiji nisu prijavljeni slučajevi nasilničkog ponašanja u obitelji.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, po jedna na području Kutine, Siska i Gvozda.

U dvije nesreće jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je u jednoj nesreći nastala samo materijalna šteta.

Nesreću u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene izazvao je vozač pod utjecajem alkohola od 1,81 g/kg.



Stranica