Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET


U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Po četiri kaznena djela počinjena su na području Siska i Kutine, tri na području Gline, a po jedno na području Petrinje i Gvozda.

Počinjene su tri krađe, po dvije prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedno kazneno djelo povrede prava na rad i drugih prava iz rada, nasilničkog ponašanja u obitelji, teške krađe u pokušaju, nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, prijevare u gospodarskom poslovanju i povrede obveza vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno verbalnim i fizičkim sukobom dvojice muškaraca na ulici u Sisku.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom verbalnim sukobom supružnika u nazočnosti djece u obiteljskoj kući u Novskoj. Suprug, koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,92 g/kg, temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen je na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, dvije na području Siska i po jedna na području Kutine, Dvora i Petrinje. U dvije nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.

U prometnoj nesreći koja su dogodila jučer oko 17 sati u Taborištu, Grad Petrinja, lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila koji je pod utjecajem alkohola od 2,69 g/kg i zbog neprilagođene brzine, na ravnom cestovnom dijelu sletio u odvodni kanal.



Stranica