Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Po dva kaznena djela počinjena su na području Siska i Kutine te po jedno na području Sunje i Dvora.

Počinjene su po tri krađe i tri prijetnje.

JAVNI RED I MIR

Javni red i mir narušen je u dva slučaja i to na području Petrinje i Sunje, a u oba slučaja radilo se o držanju pasa bez nadzora.

Na području Sunje, pas kojega vlasnik nije držao pod nadzorom za nogu je ugrizao 57-godišnjakinju koja se ulicom vozila na biciklu, dok je na području Petrinje pas bez nadzora napao 25-godišnju prolaznicu, ali ju nije ozlijedio. Oba vlasnika pasa prekršajno su prijavljena.  

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Zabilježena su dva slučaja obiteljskog nasilja, na području Siska i Petrinje.

Sisačka policija je u mjestu Budaševo, Grad Sisak, uhitila 24-godišnjaka koji je sinoć oko 22 sata u obiteljskoj kući, pod utjecajem alkohola od 2,17 g/kg, verbalno i fizički napao suprugu, pri čemu ona nije ozlijeđena.

Muškarca starog 42 godine koji je jučer, 12. srpnja oko podneva u obiteljskoj kući u Petrinji pod vidnim utjecajem alkohola fizički napao 47-godišnju nevjenčanu suprugu, policija je također uhitila.

Oba nasilnika danas će uz optužne prijedloge biti dovedena nadležnim prekršajnim sudovima.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to na područjima Siska, Kutine, Novske i Gline.

Sudionik prometne nesreće na području Gline bio je pod utjecajem alkohola od 1,42 g/kg, a bjegova s mjesta prometnih nesreća nije bilo.



Stranica