Krađe

Prema prijavi odgovorne osobe oštećenog poduzeća, nepoznata je osoba iskoristila nepažnju osoblja te sa zidnog nosača skinula i odnijela LCD televizor, vrijedan oko tisuću

Policiji u Gvozdu prijavljena je krađa počinjena s petka na subotu, 16./17. srpnja u hotelu na Trgu Josipa bana Jelačića u Topuskom. Prema prijavi odgovorne osobe oštećenog poduzeća, nepoznata je osoba iskoristila nepažnju osoblja te sa zidnog nosača skinula i odnijela LCD televizor, vrijedan oko tisuću kuna.

U noći sa subote na nedjelju, 17./18. srpnja u Kolodvorskoj ulici u Kutini počinjena je krađa iz nezaključane dvorišne prostorije 48-godišnje Kutinčanke. Njoj je nepoznata osoba iz hladnjaka za duboko zamrzavanje otuđila veću količinu mesa, suhomesnatih proizvoda i sladoleda, oštetivši je za nekoliko stotina kuna.

Proteklog vikenda nisu izostale ni krađe bicikala. Policiji u Petrinji prijavljena je krađa bicikla ukradenog iz dvorišta obiteljske kuće, dok su u Sisku iz nezaključanih podruma stambenih zgrada nepoznati počinitelji otuđili tri bicikla.  


Stranica