Otkriveni počinitelji dvije teške krađe

Nad obojicom je provedeno kriminalističko istraživanje i utvrđeno da je 19-godišnjak preskočio ogradu ograđenog skladišta trgovačkog centra i otuđio devet vreća u kojima

U četvrtak, 15. srpnja oko 21.30 sati u Radničkoj ulici u Novskoj, policija je u teškoj krađi zatekla i uhitila dvojicu mladića s područja Novske, starih 19 i 24 godine. Nad obojicom je provedeno kriminalističko istraživanje i utvrđeno da je 19-godišnjak preskočio ogradu skladišta trgovačkog centra i otuđio devet vreća u kojima se nalazilo 450 komada praznih PVC boca. Potom ih je prebacio na parkiralište i zajedno s 24-godišnjakom odnio te sakrio u neograđeni prostor stare gradske tržnice, gdje su ih policijski službenici i pronašli. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv obojice je zbog ove teške krađe podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.

Policija u Gvozdu je u petak, 16. srpnja otkrila počinitelja teške krađe počinjene prethodnog dana na području Gvozda. Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 17-godišnjim maloljetnikom utvrđeno je da je u mjestu Pješćanica, Općina Gvozd, nasilno ušao u kuću 72-godišnjeg mještanina i sa stola u dnevnom boravku otuđio deset eura. Nakon počinjenog djela ukradene eure je promijenio u kune i potrošio, a vezano za ovu tešku krađu protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.  


Stranica