U prometnim nesrećama teže ozlijeđeni mopedist i motociklist

Slika PU_SiM/vijesti/2010/motocikl_pao.jpg

U prometnoj nesreći koja se jučer, 19. srpnja u 16.45 sati dogodila u ulici Marijana Celjaka u Sisku, teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobio je 49-godišnji


Foto: 
Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se jučer, 19. srpnja u 16.45 sati dogodila u ulici Marijana Celjaka u Sisku, teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobio je 49-godišnji motociklist s područja Martinske Vesi. Dok je upravljao motociklom sisačkih registracijskih oznaka, udario je u psa koji je bez nadzora vlasnika pretrčavao cestu te je izgubio nadzor nad motociklom, pao na kolnik i teže se ozlijedio. Zbog izazivanja ove prometne nesreće s težom posljedicom vlasnik psa biti će kazneno prijavljen.

U prometnoj nesreći koja se također jučer, 19. srpnja u 17 sati dogodila u ulici Ante Starčevića u Mošćenici, Grad Petrinja, teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobio je 28-godišnji mopedist s područja Siska. On je upravljajući mopedom sisačkih registracijskih oznaka zbog nedržanja potrebnog razmaka prednjim dijelom mopeda udario u zadnji dio osobnog automobila sisačkih registracijskih oznaka, kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 28-godišnji vozač, a koji je svoje vozilo zaustavljao. Nakon udara mopedist je pao na kolnik i teže se ozlijedio te će biti prekršajno prijavljen.

Stranica