I ovaj vikend stradavanja u prometu

U prometnoj nesreći koja se u subotu, 24. srpnja u 11.35 sati dogodila u ulici Ljudevita Gaja u Petrinji teže tjelesne ozljede zadobio je 15-godišnji …….

U prometnoj nesreći koja se u subotu, 24. srpnja u 11.35 sati dogodila u ulici Ljudevita Gaja u Petrinji teže tjelesne ozljede zadobio je 15-godišnji biciklist. Dok je nogostupom upravljao biciklom bez zaštitne kacige, uslijed tehničke neispravnosti odvojio se prednji kotač bicikla, pri čemu je maloljetnik pao i zadobio teže ozljede koje nisu opasne po život.

U subotu, 24. srpnja, u prometnoj nesreći u Rimskoj ulici u Sisku teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobio je 31-godišnjak s područja Sunje. Vozeći se Rimskom ulicom, s automobilom je sišao udesno van kolnika na parkirališni prostor te prednjim lijevim dijelom vozila udario u stražnji dio parkiranog osobnog automobila također zadobivši teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

U prometnoj nesreći koja se u petak, 23. srpnja, oko 10 sati dogodila u Galdovačkoj ulici u Sisku, lakše je ozlijeđen 44-godišnji motociklist iz Siska. Njemu je prednost prolaska oduzeo osobni automobil s kojim je upravljao 28-godišnjak iz Petrinje i vozilom skretao ulijevo na prilaznu cestu nepropustivši motociklistu koji se kretao iz suprotnog smjera, pa je pri sudaru motocikla i automobila, motociklist   pao na kolnik i lakše se ozlijedio. Zbog prouzročene prometne nesreće vozač osobnog automobila biti će prekršajno prijavljen.

U prometnoj nesreći u Sisku, u subotu, 24. srpnja, lakše je ozlijeđen i 63-godišnji mopedist kojemu je na raskrižju Bezuhove i Pokupljanske ulice prednost prolaska oduzeo vozač osobnog automobila. Kontakta među njima nije bilo, ali je mopedist izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik te se lakše ozlijedio.  Obojica su prekršajno prijavljeni.
 
 


Stranica