Sažetak ostalih događaja

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji.


Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata   



KRIMINALITET
    

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su 12 počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po dva na području Kutine i Gline, a po jedno na području Hrvatske Kostajnice, Petrinje, Sunje i Novske.

Počinjeno je pet krađa, po teške krađe i prijevare, dva uništenja i oštećenja tuđe stvari te jedno kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.


                               
JAVNI RED I MIR
 


Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Siska i jedno na području Općine Lekenik.
Javni red i mir narušen je vikom i galamom, fizičkim napadom te vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskih službenika pri obavljanju službene dužnosti.
U ovim događajima sudjelovala su tri počinitelja, od kojih je jedan, pod vidnim utjecajem alkohola, temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.



NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI 

        
Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Petrinje i po jedan na području Sunje i Novske, a u njima je sudjelovalo šestero počinitelja.
Dvojica alkoholiziranih počinitelja su zadržana u policijskoj postaji, a dvojica su temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezena na bolničko liječenje.




PROMET


Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, tri na području Gvozda i po jedna na području Siska i Petrinje, a u njima nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastala samo materijalna šteta. U dvije nesreće sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola.

 

Stranica