Pretragom kuće pronađeno nezakonito oružje

Slika PU_SiM/vijesti/2010/bomba2.jpg

Postupajući po dojavi o nasilničkom ponašanju u obitelji, počinjenom u obiteljskoj kući u Popovači, policijski službenici Policijske postaje Kutina utvrdili su istinitost dojave


Foto: Ilustracija

Postupajući po dojavi o nasilničkom ponašanju u obitelji, počinjenom u obiteljskoj kući u Popovači, policijski službenici Policijske postaje Kutina utvrdili su istinitost dojave te uhitili 66-godišnjeg muškarca koji im je prilikom uhićenja predao ručnu bombu.

Temeljem naloga Županijskog suda u Sisku obavljena je pretraga njegove kuće te je tom prilikom pronađena i oduzeta automatska puška i 56 komada streljiva, koje je on nezakonito posjedovao. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, a također je podnesen i optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

Tijekom pretrage u kući je pronađen i oduzet pištolj s osam komada streljiva koji je nepovlasno posjedovala njegova 68-godišnja supruga te je protiv nje zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju podnesen optužni prijedlog.



Stranica