Teške krađe i krađa

U noći s utorka na srijedu, 17./18. kolovoza u mjestu Jabukovac, Grad Petrinja, nepoznati počinitelj je provalio u ograđeni skladišni prostor trgovine mješovitom robom

U noći s utorka na srijedu, 17./18. kolovoza u mjestu Jabukovac, Grad Petrinja, nepoznati počinitelj je provalio u ograđeni skladišni prostor trgovine mješovitom robom i ukrao 16 plinskih boca. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, a djelatnici policije tragaju za njim.

Teška krađa u pokušaju zabilježena je u Donjoj Čemernici, Općina Topusko, gdje je od 19. lipnja do 2. srpnja nepoznati počinitelj razbio staklo na vratima kuće 54-godišnje Karlovčanke, ušao u kuću i podrum gdje je ispremetao stvari, ali nije ništa ukrao.

Policija u Kutini podnijela je kaznenu prijavu zbog krađe protiv 22-godišnjaka s područja Općine Popovača koji je od siječnja do ožujka ove godine iz otvorenog skladišta u Popovači ukrao 500 metara kabela, čija je vrijednost, po izjavi odgovorne osobe poduzeća, procijenjena na 1.400 kuna.

Stranica