Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 16 kaznenih djela, od kojih su 13 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 16 kaznenih djela, od kojih su 13 počinili nepoznati počinitelji.

Po pet kaznenih djela počinjeno je na području Kutine i Novske, po dva na području Siska i Gline te po jedno na području Petrinje i Gvozda.

Počinjeno je 11 krađa, tri teške krađe i po jedna utaja i nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.

JAVNI RED I MIR 

Proteklih 24 sata nisu zabilježena narušavanja javnog reda i mira.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom u Petrinji gdje su se međusobno verbalno i fizički sukobili otac i sin.

PROMET
Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća, šest na području Siska, tri na području Kutine i jedna na području Novske.

U tri nesreće tri su osobe zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, dok je u sedam nesreća nastala samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći, koja je za posljedicu imala samo materijalnu štetu, sudjelovao je vozač pod utjecajem alkohola od 0,77 g/kg. Dva su vozača pobjegla s mjesta nesreće te je jedan naknadno pronađen, dok se za drugim još traga. 



Stranica