Sažetak ostalih događaja

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, dva na području Sunje, a po jedno na području Dvora, Gvozda, Petrinje i Kutine.

Počinjene su po dvije krađe, prijetnje i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osuda te po jedno kazneno djelo teške krađe, zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju, povrede obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga, uništenja i oštećenja tuđe stvari i samovlasti.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Petrinje, Popovače i Siska, a u njima su sudjelovala tri počinitelja.

U dva događaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a u jednom preglasnom reprodukcijom glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara.

Jedan od počinitelja, kod kojeg je utvrđena alkoholiziranost od 2,13 g/kg, zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja je zadržan u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Siska i Popovače, a u njima su sudjelovala tri počinitelja.

Jedan od počinitelja je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.

 PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, dvije na području Siska i po jedna na području Petrinje i Sunje.

U tri nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u jednoj nesreći nastala samo materijalna šteta. U nesrećama nisu sudjelovali alkoholizirani vozači.



Stranica