Teške krađe

U noći s utorka na srijedu, 31. kolovoza/1. rujna u Kolodvorskoj ulici u Novskoj nepoznati počinitelj je nasilno otvorio rezervoar na teretnom vozilu vlasništvo poduzeća

U noći s utorka na srijedu, 31. kolovoza/1. rujna u Kolodvorskoj ulici u Novskoj nepoznati počinitelj je nasilno otvorio rezervoar na teretnom vozilu vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Brinju te istočio i ukrao stotinjak litara goriva. Protiv počinitelja, za kojim se traga, podnesena je kaznena prijava zbog teške krađe.

Dvije teške krađe, od kojih je jedna u pokušaju, zabilježene su u Sisku. U noći sa srijede na četvrtak, 1./2. rujna, nepoznati počinitelj je provalio u kiosk u Galdovačkoj ulici te ukrao 587 kutija cigareta i nekoliko drugih prodajnih artikala, pričinivši materijalnu štetu od oko 10 tisuća kuna.

Pokušaj teške krađe zabilježen je u Ulici braće Kavurića gdje je jučer, 1. rujna u poslijepodnevnim satima nepoznati počinitelj ušao u tvornički pogon te polomio lokote na devet priručnih skladišta, iz kojih, prema izjavi odgovorne osobe, najvjerojatnije nije ništa ukrao.

Stranica