Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, po dva na području Petrinje i Novske te po jedno na području Gvozda i Kutine.

Počinjeno je pet krađa, dvije prijetnje te po jedno kazneno djelo teške krađe, nasilničkog ponašanja i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na kutinskom području gdje su se verbalno i fizički sukobila dvojica alkoholiziranih muškaraca (jedan pod utjecajem alkohola od 2,61 g/kg, a drugi od 1,66 g/kg). U ovom je obračunu jedan od njih i lakše ozlijeđen.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policiji nisu prijavljeni slučajevi nasilničkog ponašanja u obitelji.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, tri na području Siska, dvije na području Kutine i po jedna na području Novske, Hrvatske Kostajnice i Petrinje, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

U jednoj nesreći, koja je za posljedicu imala samo materijalnu štetu, sudjelovao je vozač pod utjecajem alkohola od 0,86 g/kg. Bjegova s mjesta nesreća nije bilo.



Stranica