Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Tri kaznena djela počinjena su na području Kutine, dva na području Novske te po jedno na području Siska, Petrinje i Gline.

Počinjene su po dvije teške krađe, prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedna krađa i nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.  

JAVNI RED I MIR   

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira počinjeno vikom i galamom vidno alkoholiziranog muškarca na području Petrinje koji je u prostorijama policije zadržan do otrežnjenja.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici na području Kutine i Petrinje postupali su u dva slučaja obiteljskog nasilja.                

Ove prekršaje počinilo je pet počinitelja, a jedan od njih je uhićen i biti će doveden nadležnom prekršajnom sudu.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to na području Siska, Kutine, Petrinje i Hrvatske Kostajnice.

Sudionici ovih nesreća nisu bili pod utjecajem alkohola, a dva sudionika koja su pobjegla s mjesta nesreća na području Petrinje i Hrvatske Kostajnice naknadno su pronađena.



Stranica