Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je pet kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji.

Po dva kaznena djela počinjena su na području Siska i Petrinje te jedno na području Novske.

Počinjena je po jedna krađa, uništenje i oštećenje tuđe stvari, utaja, povreda dužnosti uzdržavanja te izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR   

Narušavanja javnog reda i mira proteklog dana nije bilo.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Evidentiran je jedan slučaj obiteljskog nasilja i to na području Novske gdje se u obiteljskoj kući muškarac pod utjecajem alkohola od 1,53 g/kg nasilnički ponašao prema supruzi te razbijao stvari po kući. On je uhićen i doveden u policijsku postaju, a potom je prepraćen u Neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, od kojih tri na području Petrinje te po jedna na području Siska i Kutine.

U dvije prometne nesreće lakše su ozlijeđene dvije osobe, dok je u tri nesreće nastala samo materijalna šteta.

Jedan vozač na području Petrinje bio je pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg, a dva vozača pobjegla su s mjesta nesreća te je jedan naknadno pronađen, a za drugim se i dalje traga.



Stranica