Od dvije krađe drva jedna odmah razriješena

U petak, 24. rujna, policijski službenici Policijske postaje Petrinja u krađi drva zatekli su dvojicu muškaraca s područja Petrinje starih 55 i 56 godina. Oni su u šumskom predjelu u mjestu Deanovići, Grad Petrinja, posjekli oko pet prostornih metara kestena

U petak, 24. rujna, policijski službenici Policijske postaje Petrinja u krađi drva zatekli su dvojicu muškaraca s područja Petrinje starih 55 i 56 godina. Oni su u šumskom predjelu u mjestu Deanovići, Grad Petrinja, posjekli oko pet prostornih metara kestena i dio natovarili na prikolicu u namjeri odvoženja, ali su ih u tome spriječili policajci. Drva su od njih oduzeta i predana odgovornoj osobi šumarije, a šteta nastala ovom krađom procjenjuje se na oko 1 200 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv obojice je podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Krađa drva zabilježena je i na području Novske. Naime, nepoznata je osoba u protekla četiri mjeseca na neobrađivanom zemljištu 76-godišnje vlasnice, u mjestu Stara Subocka, Grad Novska, posjekla i u nepoznatom smjeru odvezla oko 70 prostornih metara samonikle vrbe, jasena i hrasta. Od vlasnice, a koja štetu procjenjuje na oko sedam tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava te se za počiniteljem još traga.



Stranica